Toen wij hoorden dat Marlot ziek was, was de schok enorm. We wilden zo graag iets dóén. Iets om Marlot te helpen. Helaas kunnen we aan de diagnose niets veranderen, hoe graag we dat ook zouden willen. Wel kunnen we Marlot helpen met het uit laten komen van haar grootste wens: herinneringen maken met haar man Jasper en dochtertjes Liva en Nila en dat doen wij ontzettend graag.

Toen wij vernamen dat Marlot zo graag een keer met haar gezin naar Curaçao wilde, wilden wij dat met de rest van de familie mogelijk maken. Daan heeft in 2017 voor het KWF De Dam tot Damloop gelopen en gaat dat dit jaar weer doen, maar nu voor Marlot. Ilse hoorde hiervan en sloot zich bij Daan aan.

Samen lopen we 16,1 km voor onze lieve nicht!

Route Ilse wij steunen marlot
Hardlopen Ilse

Ilse Eckelhoff en Daan Werink

Ilse Damloop Wij Steunen Marlot

UPDATE: ILSE 29-08-2019

Ilse Ekkelhof
Ilse Damloop Wij Steunen Marlot

Ilse liet ons gisteren weten dat ze haar startbewijs voor de Dam tot Damloop ontvangen heeft. Die zondag 22 september komt in zicht...!

Als familie dachten we altijd niet zo te beschikken over sportieve genen. Ach, je kan niet alles hebben, dus dat zij zo 😉

Nu blijken er tóch onvermoede sportieve talenten aanwezig te zijn. Toen Ilse werd gevraagd hoe de voorbereiding haar vergaat, vertelde ze drie keer in de week aan hardlooptraining te doen (+ yoga!). Gisteren wilde ze 5 km lopen, maar het ging naar eigen zeggen "zo lekker", dat ze er 8 km van gemaakt heeft.... in de hitte!!

Dat belooft wat voor de loop 😍

ONZE DAMLOOPSHIRT

Logo's Damloop

Dam tot Damloop Sponsor

€600 van €500 opgehaald
100,00
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €100,00